НОВОГОДИШНО МЕНИ

Новогодишно мени за дочек на новата 2019 година. Вкусни кулинарски специјалитети, пријатен амбиент и жива музика за Вас и Вашите најблиски.

МЕНИ ЗА ПРОСЛАВИ 1

Секој јубилеј заслужува да биде прославен, а секоја фамилијарна прослава е посебна пригода. Комплетно уживање за Вас и Вашите најблиски со нашите менија за прослави.

МЕНИ ЗА ПРОСЛАВИ 2

Секој јубилеј заслужува да биде прославен, а секоја фамилијарна прослава е посебна пригода. Комплетно уживање за Вас и Вашите најблиски со нашите менија за прослави.