Градски ресторан
со традиција


 

Го зборуваме
јазикот на добрата храна
повеќе од 27 години

Чудесни специјалитети кои полека се приготвуваат во текот на целата вечер во фурната на дрва.

Шпанска салата

Освежувачка летна салата.
 
 

Свински ребра во фурна

Внимателно зготвено во текот на целата ноќ во фурната на дрва. Гарнирано со сезонски зеленчук и печен компир.
 
 

Шарпланински Смук

Свинско филе, кашкавал, свински врат, печурки, сос, мешан зеленчук, ајдамер, печен компир.

Чизкејк

Крем десерт подготвен со крем сирење.